Utánpótlás csapataink is jól szerepeltek!
2022. 12. 12.

Az NBI/B Zöld csoportos fiaink idei utolsó hazai győztes mérkőzése mellett ne feledkezzünk meg az utánpótlás csapatainkról sem. Jöjjenek a legutóbbi utánpótlás fordulók eredményei!

NYÍKSE Tűzgolyók/A - Cívis KK TK Rakéták             43 - 58
Cívis KK Kossuth Leopárdok - NYÍKSE Tűzgolyók/A  74 - 30

U11-es NYÍKSE Tűzgolyók/A csapatunk múlt szombati "A" csoportos mindkét mérkőzése sajnos vereséggel ért véget, ugyanis több kulcsember is lebetegedett szombat reggelre, így 9 fővel indult neki a csapat a fordulónak. De van még idő javítani és visszakerülni az “A” csoportba, hogy a pontszerző szakaszt a legerősebb csoportból kezdhesse csapatunk.

 

Cívis KK Tigrisek - NYÍKSE Tűzgolyók/B  37 - 45
NYÍKSE Tűzgolyók/B - Wildcats Feketék  41 - 43

NYÍKSE Tűzgolyók/B csapatunk múlt vasárnap a Cívis KK Tigrisek ellen kiváló játékkal és kitartással megnyerte az első mérkőzést, ami sok energiát kivett a fiúkból. A második, Wildcats Feketék ellen az utolsó pár percben fej-fej mellett haladt a két csapat, és egy nagyon izgalmas végjátékban, de az utolsó néhány másodpercben sikerült az ellenfélnek kosarat szereznie, amivel 2 ponttal megnyerte a mérkőzést.

 

Cívis KK Bulls - Nyíkse Tűzgolyók/A                     24 - 96
Nyíkse Tűzgolyók/A - Cívis KK Kossuth Leopárdok 77 - 35

U12-es Nyíkse Tűzgolyók/A csapatunk múlt vasárnap a B csoportban kiváló játékkal, nagy különbséggel győzött mind a Cívis KK Bulls, mind pedig a Cívis KK Kossuth Leopárdok ellen, így a fiúk a következő fordulóban az “A” csoportban folytathatják a bajnokságot.


Nyíregyházi Sportcentrum Korányi - Nyíkse Tűzgolyók/B  0 - 2 (15-109)
Nyíkse Tűzgolyók/B - Cívis KK U12/C                              95 - 46

Nyíkse Tűzgolyók/B csapatunk is jól szerepelt az idei utolsó fordulóban, így ők is új csoportban kezdhetik a 2023-as évet.


NYÍKSE U14 - DVTK Zemplén/B  65 - 55
DEAC U14/B - NYÍKSE U14         61 - 75

A leány serdülő bajnokság 2. fordulóját Debrecenben rendezték a hétvégén, ahol jó teljesítménnyel a lányok hozták az első mérkőzést. A második mérkőzést az első mérkőzés eredményéből kiindulva, nagy reménnyel kezdte a csapat. Többször is sikerült több, mint 10 ponttal meglépnünk, de a DEAC csapata mindig visszajött néhány pontra, azonban az utolsó negyedben a hazai csapat sokat hibázott, amit a lányok ki is használtak, így 14 pontos győzelmet arattak a hazai gárda ellen.

 

NYÍKSE U14 - BKG-PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS U14/HA 81 - 68

Fiú serdülő csapatunk is győzelmet aratott hazai pályán, így 4 győzelemmel, és 1 vereséggel a tabella 3. helyén állnak.

© 2018-2024 nyikse.hu | adatkezelési tájékoztató
Pályázat