Rangadót veszített a NYIKSE
2019. 01. 19.

Kemény meccs volt a Bánkiban.

 
Pénteken este a bajnokság eddigi legizgalmasabb és legkeményebb mérkőzését vívta hazai pályán a NYIKSE. Kicsit zavarodottan indult az első negyed, mind a két csapat ideges volt. Úgy tűnt, hogy a hazaiak nyugodtak meg először és szépen lassan egy-két ponttal elmentek a vendégektől. Természetesen a Cegléden látszott, hogy egy bajnokesélyes csapatról van szó, hiszen győzni akartak mindenáron. Ezért agresszíven és keményen játszottak, az első negyed végére egy pont volt a vendégek előnye.
Sajnos a hazaiaktól Takács hárompontosai, Asztalos palánk alatti kosarai nagyon hiányoztak. A kimaradt támadásokat egy ideig hiába kompenzálta a jó védekezés, azt előbb-utóbb felőrölték és a második negyedben már több mint 10 pont volt a Cegléd javára. Szünet előtt sikerült újra csökkenteni a különbséget, de a 3. negyedben minden eldőlt és a Cegléd levédekezte a Nyíregyházát, több mint 20 pont volt a vendégek javára! Sajnos ebben az időszakban a technikai és sportszerűtlen hibák is röpködtek, a Cegléd játékosai folyamatosan provokálták a NYIKSE játékosokat!
A Nyíregyháza új játékosa Befahy Gauitheier viszont eredményesen mutatkozott be, 18 pontot szerzett! Sajnos a hazaiak eddig meghatározó játékosai között nem volt összhang és sok eladott labda is jellemezte a játékot!
 
Jövő héten megint hazai pályán játszik a NYIKSE! Pénteken 19.00-tól a középmezőny egyik legjobb csapata a Hódmezővásárhely jön a Bánki terembe.
 
Sunshine-NYIKSE-Ceglédi KE 65-80
(14-15,14-20,11-29,26-16)
 
 
© 2018-2024 nyikse.hu | adatkezelési tájékoztató
Pályázat