Ma Gyöngyi napja van.

Az egyesület


A Nyíregyházáért Közéleti Egyesület (NYÍKSE ) 2000. év május hóban alakult, alapító tagjai lokálpatrióta nyíregyháziakként igyekeztek alakítani a helyi közélet eseményeit, szakmai tudásukkal, kapcsolatrendszerükkel segíteni Nyíregyháza gazdasági, sport-, és kulturális életének fejlődését.

Az egyesület kezdeti aktivitása az évek során folyamatosan csökkent, így az egyesület hagyományait megőrizendő szervezeti átalakítás és tagcsere vált szükségessé. A tagcsere után olyan személyek maradtak, illetve váltak az egyesület tagjaivá, akik egytől egyig sportszertők és elkötelezett hívei a kosárlabda játéknak. Azért, hogy a sportág iránti elköteleződés az egyesület nevében is megjelenjen, 2010. évtől az egyesület Nyíregyházi Kosárlabdát Szeretők Közhasznú Sportegyesületeként működik friss, aktív tagokkal. A tagok mindegyike kötődik a kosárlabda sporthoz. Évek óta szereplői a különböző szintű bajnokságoknak, segítik a kosárlabda rendezvények lebonyolítását, szervezését, a sportág népszerűsítését.
 

 

Híreink


Új kosárlabda pálya

Új szabadtéri kosárlabda pályákat építettek a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Bánki Donát Műszaki Középiskolában.

Kosárlabda Döntő Nyíregyházán

Nyíregyházán rendezték az Országos Junior Kosárlabda Bajnokság Fiú döntőt

Búcsúzunk...

A Nyíregyházi Kosárlabdát Szeretők Közhasznú Sportegyesülete búcsúzik Dézsi Máriától

2012 Nyíregyházi Kosárlabdát Szeretők Közhasznú Egyesülete - Minden jog fenntartva! Kezdőlap | Az Egyesület | A Csapat | Galéria | Támogatók | Kapcsolat