Ma Erzsébet, Zsóka napja van.

Hírek » Búcsúzunk...


A Nyíregyházi Kosárlabdát Szeretők Közhasznú Sportegyesülete búcsúzik Dézsi Máriától
Hosszan tartó, méltósággal és nagy lelkierővel viselt súlyos betegség után, 51 éves korában elhunyt Dézsi Mária, egykori válogatott kosárlabdázó, a Nyíregyházi Tanárképző NB1-es csapatának egykori centere, a megye kosárlabda életének meghatározó egyénisége.
Dézsi Mária sokat tett megyénk kosárlabda életéért, a sportág népszerűsítéséért.
Betegségét méltósággal viselve, hatalmas lelkierővel és munkabírással dolgozott és gondoskodott családjáról.Szerető családja és barátai mellett a kíváló édesanyától, feleségtől, élsportolótól fájó szívvel búcsúzik a Nyíregyházi Kosárlabdát Szeretők Közhasznú Sportegyesülete elnöksége és valamennyi sportolója.

Nyugodjék Békében!


Nyíregyházi Kosárlabdát Szeretők Közhasznú Sportegyesülete
 

Megosztás: Megosztás a Twitter-hez Megosztás a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Megosztás az iWiW-hez Megosztés a Google Reader-hez Nyomtatás     Küldés e-mailben

 

Híreink


Meghálálják a bizalmat

Eddig mind az öt mérkőzését megnyerte a férfi kosárlabda NB II-ben a Sunshine-NyíKSE csapata.

5. forduló SUNSHINE NYIKSE - Ceglédi KE

Sunshine NYIKSE-Ceglédi KE 82-68 (23-25, 24-12, 19-16, 16-15) Ld: Savic 22, Farkasinszki 17, Takács 12, Asztalos 10

HEPP Kupa: 16 KÖZÖTT A NYIKSE

A legjobb 16 közé jutott a férfi kosárlabda Hepp Kupában a Sunshine NYIKSE. Az NBII-es csapatunk 70-60 arányban győzte le az egy osztállyal feljebb játszó Eger csapatát. A mieink az első félidőben már több mint húsz ponttal is vezettek, és az előnyből maradt a végére is, így a NYIKSE folytathatja a sorozatot.

2012 Nyíregyházi Kosárlabdát Szeretők Közhasznú Egyesülete - Minden jog fenntartva! Kezdőlap | Az Egyesület | A Csapat | Galéria | Támogatók | Kapcsolat