Munkában a NYÍKSE
2021. 08. 25.

Hepp-kupa meccs vár a csapatra szeptemberben.

Edzés, tárgyalás, egyeztetés. Mozgalmas napokat él meg a Sunshine NYÍKSE vezetése és a szakmai stáb. A felkészülés már elkezdődött, sőt nyáron sem álltak le teljesen a keret tagjai.

- Júliusban is igyekeztünk hetente két alkalommal edzéslehetőséget biztosítani a játékosoknak, így nem maradtak teljesen mozgás és kosárlabda nélkül. Augusztus 9-től kezdtük hivatalosan a felkészülést, de egyelőre még nem teljes a keret. Szeretnénk egyben tartani a csapatot, de sajnos nem lesz könnyű, mivel többen jelezték, hogy munkahelyi elfoglaltságok vagy továbbtanulás miatt nem biztos, hogy vállalják az NB-II-es szereplést. Tisza Bálintra úgy tűnik nem számíthatunk, a munka mellett már nem nagyon tud edzésre és mérkőzésekre járni. Gáspár Balázs a Tiszaújvárossal tréningezik, ő szeretne még magasabb osztályban szerepelni, de még nem dőlt el a sorsa. A keretet igyekszünk fiatalokkal feltölteni, és a Blue Sharks gárdájával is egyeztettünk, hogy az U20-as együttesből néhány saját nevelésű kosaras nálunk is szerepelne – mondta Kovács Tibor vezetőedző.

Az edzéseket Brane Savic is segíti trénerként, a rutinos irányító pedig játékosként is szerepet kaphat a következő idényben is. A bajnokság október első hetében indul, előtte viszont szeptemberben már Hepp-kupa meccset játszik a Sunshine NYÍKSE.

© 2018-2024 nyikse.hu | adatkezelési tájékoztató
Pályázat